Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017

Πεινιρλί για χορτοφάγους


Υλικά

4 αραβικές πίτες
1 κολοκυθάκι
4 κουτ.σούπας σάλτσα ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο
1 ντομάτα
2 μανιτάρια
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη


Εκτέλεση

Απλώνουμε τις πίτες σε ένα ταψακι με λαδόκολλα και ρίχνουμε στις δύο την σάλτσα και στις άλλες 2 λίγο ελαιόλαδο και το σκόρδο.
Τις βάζουμε στο φούρνο στους 180 για λίγα λεπτά μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τη ντομάτα, το μανιτάρι και το κολοκυθάκι.
Βγάζουμε τις πίτες από τον φούρνο και ρίχνουμε τα υλικά πάνω.Πασπαλίζουμε στο τέλος λίγο ακόμα ελαιόλαδο,αλάτι,πιπέρι και ρίγανη...
Ψήνουμε στους 200 για 20 λεπτά περίπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου